Stefán Anna Fodrász weboldal

Stefán Anna induló fodrász vállalkozásának szeretett volna egy stílusos, de ugyanakkor egyszerű bemutatkozó oldalt. Létfontosságúnak tartja, hogy ügyfelei a lehető leggyorsabban tájékozódjanak szolgáltatásai felől és az időpontfoglalás is minél egyszerűbben történjen.

A weboldalba épített időpontfoglaló rendszernek köszönhetően ennél egyszerűbb nem is lehetne. Egyéni vállalkozás révén az adminisztráció terhét is leveszi a válláról az, hogy időpontfoglaló rendszere szinkronizálva van Google Naptárával. A foglalásokról automata visszaigazoló emailt kapnak ügyfelei és igény esetén ők is hozzá adhatják egy gombnyomásra a lefoglalt időpontot a saját Google Naptárjukhoz.

A Facebookon való hirdetések optimalizációja végett a weboldalba beépítésre került a Facebook Pixel és a Messenger funkció is. Ez lehetővé teszi a remarketinget és a közvetlen üzenetküldést a weboldalon keresztül.

A weboldal designját tekintve “csajos”, letisztult és ugyanakkor elegáns kérésekre építettünk.

Köszönöm a közös munkát! Stefán Anna HairDresser
https://www.stefananna.hu/

Kérj ingyenes konzultációt!

Scroll to Top

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az alábbi adatok megadásával kérjen tőlünk INGYENES telefonos konzultációt, ahol megtaláljuk a választ az összes kérdésére.

Nincs kérdése?

Akkor ezen adatok megadásával már csak egy lépés választja el attól, hogy közelebb érjen céljaihoz.