Nincs olyan ember aki ne vágyna egy meleg nyári napon a horvát tengerpartra. Ebből a gondolatból kiindulva jött létre a dalmatapartman.com, ami egy időpontfoglaló rendszerrel egybekötött apartman bemutató weboldal.

A weboldal célja, hogy a kikapcsolódni vágyó magyarok a lehető legegyszerűbben tudjanak tájékozódni és időpontot foglalni a weboldalon.

Design tekintetében a cél a kikapcsolódás és nyaralás eszméjének megelevenítése volt. A látogató az oldalon végignavigálva úgy érezheti, hogy a horvát tengerparton van és már csak egy lépés választja el attól, hogy megmártózzon az Adriában.

Az időpontfoglaló rendszer a foglalást pillanatában kiküld egy emailt amiben egy egyszerű kattintással jóvá lehet hagyni a foglalást. A foglalásokat az admin felületről lehet szerkeszteni, jóváhagyni vagy esetleg törölni, ha arra kerülne sor. A kérés, hogy egy egyszerű kezelő felülettel rendelkező időpontfoglaló rendszer dolgozzon a weboldal mögött, ami kitudja elégíteni minden olyan látogató igényét, aki az igazi horvát kalandot keresi.

Köszönöm a közös munkát! Dalmatapartman.com
https://dalmatapartman.com/

Kérj ingyenes konzultációt!

Scroll to Top

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az alábbi adatok megadásával kérjen tőlünk INGYENES telefonos konzultációt, ahol megtaláljuk a választ az összes kérdésére.

Nincs kérdése?

Akkor ezen adatok megadásával már csak egy lépés választja el attól, hogy közelebb érjen céljaihoz.