Az AgroSió Kft csapata azzal a kéréssel fordult felém, hogy egy régi weboldalukat újítsam fel és modernizáljam. Megvizsgálva a weboldalt arra az elhatározásra jutottunk, hogy egy teljesen új weboldalt hozunk létre.

Tárhely tekintetében is változás történt, mert hosszú távon is biztosítani szerették volna a leendő weboldal gyorsaságát és stabilitását. Ennek végeredményeképp az ő meglévő domain nevüket egy új tárhelyszolgáltatónál rögzítettük. Mezőgazdasági gépekkel foglalkozó cég révén nagyon sok aloldalra volt szükségük. Felkészültek voltak és pontosan tudták milyen adatokra lesz szükségem ahhoz, hogy a weboldal mind tartalmilag, mind struktúrálisan modern és profi legyen.

A felépítését tekintve a főodaluk egy videóval köszönt. Majd egy bemutatkozó szekció következik, amit a termékeik fő kategóriái követnek. Ezek animálva jelennek meg a maximális vizuális élmény végett. A főoldalon ezen kívül még megtalálható a beépített blog szekciójuk, illetve egy külső weboldal forrásból nyert hirdetési weboldal, amit iFrame segítségével ágyaztunk a főoldalukba.


A weboldalba beépítésre került a Facebook által biztosított Messenger kód is. Ez lehetővé teszi az ügyfelek közvetlen üzenetküldését a weboldalon keresztül.
Összességében egy modern és stílusos weboldalt tudtunk közösen készíteni, ami biztos vagyok benne, hogy még sokáig elfogja nyerni a leendő látogatóik / ügyfeleik tetszését.

Köszönöm a közös munkát! AgroSió Kft
https://www.atrakokocsi.hu/

Kérj ingyenes konzultációt!

Scroll to Top

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az alábbi adatok megadásával kérjen tőlünk INGYENES telefonos konzultációt, ahol megtaláljuk a választ az összes kérdésére.

Nincs kérdése?

Akkor ezen adatok megadásával már csak egy lépés választja el attól, hogy közelebb érjen céljaihoz.